За нас

Вашата оценка 2.9 от 14 гласа
Скъпи пътешественико,

Ние от Luxury Holidays вярваме, че пътуването е най-краткият и сигурен път да сбъднеш мечтите си.
Откриваме за теб райски плажове с бели пясъци, разказваме приказки за перли и пирати и гостуваме на горди народи в непристъпни земи. Държим те „гладен" за нови емоции и приближаваме и най-далечните точки на глобуса до тези, за които пътуването е еманация на добрия живот.
С всяко ново екзотично пътешествие те отвеждаме по пътя на ново приключение – по-цветно, емоционално и достъпно, от когато и да било.

ЗАЩО LUXURY HOLIDAYS ?
Защото:
  • Защото ние сме млади, амбициозни, винаги информирани за най-новите тенденции в пътуванията и жадни за откриване на светове и земи;
  • Имаме стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, представители на най-големите местни туроператори и агенти;
  • Проверили сме лично всеки хотел, който предлагаме;
  • Съставяме грижливо и внимателно всяка програма, за да гарантираме коректното и отлично обслужване;
  • Инвестираме в създаването на незабравими спомени и лоялните ни клиенти гарантират за това;
  • Наричат ни „специалисти далечни дестинации“ и ние нескромно се съгласяваме.

Затова независимо дали жадуваш за безгрижна почивка, вечно лято и коктейли, или си авантюрист, готов да покори непознати земи и да опознаете нови култури, ние ти предлагаме най-добрите маршрути и обслужване. Нека заедно напишем следващата страница от Дневник на пътешественика!

С най-добри чувства и винаги готови за приключения,
Екипът на Luxury Holidays

Търговската марка Luxury Holidays, сайтът www.luxuryholidays.bg и логото са запазена марка на дружество "Травел Ейч" ЕООД, ЕИК 206914435 - лицензиран Туроператор и Туристически агент с удостоверение за регистрация РК-01-8246, издадено на 05.12.2022 г. от Министъра на Туризма.

"Травел Ейч" EООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора", съгласно чл.97 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица № 03700100004055 от 30.08.2022 г. на “ ЗД ЕВРОИНС ” АД.


 

 

 

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.