Самолетни екскурзии Европа

Вашата оценка 3.3 от 3 гласа
Австрия - Безброй градове, пленяващи всички посетители: столица Виена, например, пъпа на музикалния живот в страната, окичена с прелестни сгради; музиката, изкуството и архитектурата достигат върха на Барока в Залцбург, родното място на Моцарт; снежните върхове на Инсбрук ограждат очарователни исторически сгради.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Гърция - излъчваща хаос, драма, трагедия и демокрация още преди много от нациите да се сетят да търсят сувлаки, Гърция се гордее с наследство, нетърпящо никаква конкуренция. Но не очаквайте посещението ви там да бъде само и единствено изучаване на древния свят – гръцката склонност към безкрайни, диви забавления датира още от времето на Дионисий.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Страната на страстите, коридата, фламенкото и безборйните слънчеви дни. Страната на Гоя, Сервантес, Дали и Гауди. Страната, която слага широки усмивки на всички свои гости. Страната, която предлага темпераментни хора, топла атмосфера и вкусна храна. Страната, в която може да видите екзотична смесица от арабска и европейска архитектура, римски паметници и сгради-произведения на изкуството. Освен всичко това, ненапразно определението „слънчева“ върви ръка за ръка с Испания. С около 350 слънчеви дни в някои части, страната е мечтано убежище за всички любители на топлото време и красивите плажове.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Италия - прелестната й светлина и пищни пейзажи изглеждат като изтъкани от романтика, а три-хилядната й история, култура и национална кухня могат да прелъстят всеки един, докоснал се до тях. Чарът, кокетността и несметните богатства на Италия отдавна са наложили страната като водеща световна туристическа дестинация. На планина, на море или на път, в разглеждане на останките от римско време – Италия предлага огромно разнообразие на своите посетители. Страната е известна не само с римските останки, осеяли територията на страната. Тя е родината на пастата и на кулинарията изобщо, на хубавото вино, на папата, на бохемския начин на живот, или още „ла долче вита”. Италия е предпочитана от туристите и заради приятния й климат – субтропичен, средиземноморски на юг и преходен към умерен на север.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Кипър - от златните плажове, с техните зрелищни спортове, през цитрусовите дръвчета, боровете и планината Трудос, до веселите квартали - Кипър е едно цветущо приключение. Морски бани и галещо слънце. Лесно е да разберем как гръцката богиня на любовта се е родила от вълните на кипърските плажове. Митологията, традициите и начина на живот са като гръцките, но допълнени от доматите и овчето сирене. Кипърските обичаи предлагат вкусния ястия. Насладете се на живия микс от източно и западно и се отдайте на страстта на острова.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК


Финландия - земята на белите нощи и Дядо Коледа... морска страна, в чиито територии влизат повече от 8100 крайбрежни острова. През полярното лято в продължение на 73 дни слънцето не залязва. През полярната зима слънцето не изгрява 51 денонощия.
Малта – една от най-малките страни в света, същевременно съчетала в себе си многовековна история, плажове с кристално чиста вода и невероятен нощен живот. Дестинация, предлагаща забавление за всяка възраст!

Нидерландия е сред най-гъсто населените и с най-ниска надморска височина страни в света. Известна е със своите диги, вятърни мелници, дървени обувки, лалета и осезаема толерантност в обществото.
Норвегия е много високо развита индустриална страна, която е известна с планините и фиордите си, както и с историята си като морска сила.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Очарователна страна, богата на култура и история, където девствената природа съжителства мирно с много добре развита туристическа инфраструктура. Една от най-предпочитаните дестинации за почивка, привлича гостите си със страхотен климат, плажове отличени със Син флаг- международен сертификат за чистота на водите и околната среда, прекрасна кухня и добри въможности за шопинг.
Турция - една стремително модернизираща се страна, с единия крак в Европа, а с другия – в Средния Изток. Не е само ориенталски блясък, мистерия, интрига и стрелкащи се дервиши, а пикантен исторически водовъртеж, удрящ се в забързаното съвремие.

Турският народ се ползва с нетърпящо конкурентност гостоприемие, умираш да вкусиш националната кухня, бреговата ивица е истинска мечта, а много от турските градове са осеяни с красиви джамии и замъци.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК
Унгария - сърцето на Европа, страната с най-голямо въздействие върху европейското изкуство и култура, родината на чардаша и на оперетата, на Ференц Лист, на Бела Барток, на Имре Калман, Ференц Лехар, За За Габор и други знаменити личности.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Черна гора е малка страна, разположена в западната част на Балканския полуостров, която има уникална природа. На територията ѝ има 40 езера, 293 km морска ивица, от която 52 km са пясъчни плажове. В Черна гора се намира заливът Бока Которска.

Условия за влизане в страната при ковид-19 вижте ТУК

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.