Почивки

Вашата оценка 4.5 от 2 гласа
ПОТВЪРДЕНИ ПРОГРАМИ С ГАРАНТИРАНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ И ХОТЕЛИ!
Новата година е носител на новото начало, на промяната. А мъдрите хора са казали, че всяка промяна е за добро. Извън тези неоспорими истини обаче, в модерния забързан свят, този ден се превръща в едно шумно, изпълнено с усмивки веселие. За всички, които искат да отбележат новото начало, на някое чудно кътче, или просто искат да празнуват до появата на първите слънчеви лъчи, ние сме подготвили специални предложения в унисон с енергията, която този ден носи.

Възползвайте се от нашите специални предложения по екзотични дестинации! Очакваме Ви!
Времето, когато природата и човека се пробуждат, бавно сваляйки белия кожух, който зимата им е облякла. Времето, когато всичко започва да показва истинската си красота.
Времето, когато слънцето започва да стопля хора, природа, отношения. Времето когато, цветята ухаят най-силно и птичките пеят най-веселите си песни. Именно за това време от годината- Пролетта, ние сме подготвили за Вас и най-приятните си изненади. Не пропускайте възможността... Очакваме Ви!
Лятото е сезона на слънцето, плажовете, почивката и безкрайните нощи. Новите преживявания, впечатления и удоволствията от живота се разгръщат в пълния си блясък най-добре под усмихнатите лъчи на лятното слънце. Летния сезон, любим на малки и големи, предлага най-голямо разнообразие от възможности за приятно прекарване на времето. Дали става въпрос за излежаване на красиви плажове, или опознаването на култура, история и бит-отворените обятия на лятото, гарантират незабравими мигове, потопени в блаженство. Ние, екипът на Дрийм Холидейс, се стараем да осигурим на Вас, нашите ценни клиенти, изживяване, което ще Ви зареди с позитивизъм през цялата година и ще Ви накара да не искате лятото да свършва... никога.
Есента е разноцветната фея на четирите сезона. Букета от цветове, изглеждащ винаги различно, под редуващите се ту капки есенен дъжд, ту топли лъчи на отиващото си слънце, не оставя никого равнодушен. Някои предпочитат да опознават история и култура именно тогава-когато света е най-шарен, докато други, тъгуващи за лятото, предпочитат да се пренесат на място, над което есента не размахва вълшебната си пръчица. Независимо от кой тип сте, ние сме способни да Ви осигурим незабравимо есенно преживяване.
Намерете подходящата и желана почивка или екскурзия за Вас, с гарантирано тръгване от град Варна!
Лято 2020 в Турция - дестинация с прекрасни плажове, невероятни туристически комплекси, високо обслужване и много слънчеви дни!
Краят на една работна седмица и начало на следваща. Малкия прозорец от време, които имаме само за нас и нашите близки. Използвайте това време пълноценно, отдайте се на почивка и си позволете да обърнете внимание, на пренебрегнатите през задъханата седмица, удоволствия на живота. Позволете си да направите малък скок извън реалността и ежедневните тревоги. Заредете се с положителни емоции, осъществете някоя малка мечта за това кратко време...Ние ще Ви помогнем!
Подарете си едно спиращо дъха романтично преживяване! Сключете брак на екзотичен остров или подновете обетите си.
Предстои ви почивка или командировка в страната? Доверете ни се в избора на хотел за всяко кътче на България!